ВАСИЛЬОВАТА КЪЩА
е с категория 3 звезди, от висок клас, разположена в южната част на Банско - в пазвите на Пирин планина - само на 250 метра от кабинковия лифт (между хотелите Taнне / Лион/Перун и Гранд Арена Кемпин-ски). Перфектното ú местоположение ви дава възможност да се придвижите за 5 минути пеша до лифта, а оттам - до известния ски център под върха, избягвайки всички неудобства на четирите колела (задръствания, търсене на място за паркиране или съобразяване с автобусни разписания).
ВАСИЛЬОВАТА КЪЩА е съвременна монолитна сграда, но нейната архитектура и външен облик са вдъхновени от традиционната възрожденска Банска къща. Влиянието може да бъде забелязано както в перфектно пресъздадените пропорции и форми, така и най-вече в майсторски пренесените и приложени каменни и дървени детайли, измислени преди повече от 300 години, които човек може да открие само в архитектурата на Банско.
Освен автентична традиция, ВАСИЛЬОВАТА КЪЩА предлага отличен стандарт и комфорт с прекрасния си вътрешен дизайн, съчетан с най-високо ниво и качество на използваното оборудване и материали, доставени от световно известни производители.
Tрадиция - oтвън, комфорт - отвътре!
НАГОРЕ